Aktywne Wpisy
Remus00 +1
Ej dajcie swoja liste gier z dziecinstwa. Chce sobie odswiezyc, moze dzieki czyjejs liscie przypomne sobie o jakiejs nowej-starej grze :P
U mnie tak:
age of empires 2
armies of exigo
U mnie tak:
age of empires 2
armies of exigo
Van-der-Ledre +31
Nie jadłem dziś obiadu, to teraz go zjem. Żeberka z opiekanymi ziemniakami, kapustka oraz sos musztardowy. Potem będzie pite co nie co..
#przegryw
#przegryw
Ja #!$%@?, gdzie ja żyję. Wina Tuska, pora na CS'a ( ͡º ͜ʖ͡º)
#tvpis #bekazpisu #gdansk #adamowicz #polityka #polska #zalesie
Tutaj są dwie opcje. Albo typ sobie coś uroił, bo siedział w pierdlu za napady na bank za rządów PO i nim pomiatali klawisze, więc uznal ich za wrogów, albo ktoś go skutecznie wykorzystał jako narzędzie i motyw złej PO wykorzystano na odwrócenie uwagi.
Adamowicz swoje za uszami miał, różnych ludzi znał i może odstrzeliła
@Kadet20: W kraju po drodze do Moskwy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Kopyto96: No tak, typ po zabójstwie mówi właściwie wprost, że zabił go
@Kopyto96: Morderstwo polityczne jest wtedy jak zabijasz kogoś na podstawie jego przynależności politycznej.
Koleś zabił Adamowicza, bo ten był z PO, taki był motyw wybrania ofiary, więc to było morderstwo polityczne.
Tuż przed końcem kary, 30 listopada 2018, matka Stefana Wilmonta zgłosiła policji, że stan psychiczny jej syna jest zły. Stwierdziła, że czuje się on skrzywdzony wyrokiem, gdyż „napadów dokonał z atrapą broni, a nie prawdziwą
@Kopyto96: Dokładnie pamiętam nagrania polityków PO, którzy szkalowali za to Adamowicza.
Co ciekawe, rzuca się to od razu w oczy na wikipedii, że nie ma tam nawet jednej wzmianki o tym szkalowaniu, za to jest ściana tekstu, że to TVP szkalowała Adamowicza, nie dając mu się bronić xD
Piszą tam o nagonce na Adamowicza, podpierając się statystykami w tvp (przy czym nie ma innych odniesień do innych tv), opinią żony Adamowicza, a przede wszystkim, że w więzieniu oglądał TVP i to miało na niego wpływ.
Na końcu dodają zeznania współwięźniów, którzy mówią, że głównie to jednak oglądali Polsat i TVN -
@Kopyto96: kto wie czy to czasem nie zona miała go dość i stąd tak szybko po zabójstwie męża się podniosła i weszła do polityki. Wszystko może być prawdziwe tym bardziej, że oskarżony do niczego się nie przyznaje.
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29568145,ekspert-o-reakcji-wilmonta-na-wyrok.html#s=BoxOpMT
@neeet: No nie bardzo, zero logiki w tym twierdzeniu. Skoro suzkał jakiegokolwiek wytłumaczenia dla swojego poczucia krzywdy, mógł zadźgać randomowego ziomka z ulicy, ale on chciał zadźgać konkretnego polityka powiązanego z konkretną opcją polityczną.