Wpis z mikrobloga

Mój stary fanatyk wędkarstwa złotą rybkę i w nagrodę za wypuszczenie jej na wolność mogł wypowiedzieć jedno życzenie:

- Życzę sobie, żebym na moim gruncie znalazł złoża ropy.

- Daj mi mapę i kalkulator - mówi rybka. Zaczyna liczyć, głowi się, zastanawia i mówi, że życzenie jest niemożliwe do wykonania.

- Masz jakieś inne życzenie? - pyta rybka.

- Mam telefon z androidem, może byś sprawiła, żeby nie mulił i żebym nie marnował całego życia na wgrywanie romów - mówi wędkarz.

- Pokaż mi ten telefon, zobacze jak działa

Wędkarz odblokował po minucie Samsunga, dał jej a rybka na to:

- No dobra daj mi jeszcze raz tę mapę i kalkulator.

#bojowkawindowsphone #suchar
  • 59
  • Odpowiedz
@xhxhx: Na pewno popsuła :P A tak na poważnie, nie mam pojęcia dlaczego. Ja używam 520 od jakiegoś czasu i do tej pory nie miałam żadnego problemu. Prędzej korzystałam z Samsunga przez jakieś półtorej roku, z czego większość czasu mnie po prostu denerwował. Nie miałam wcale na nim dużo rzeczy poinstalowanych (whatsapp, fb, skype i tyle). Działał płynnie tylko w sumie na początku. Potem z każdym dodatkowym kB w postaci
  • Odpowiedz
@ruszka: Jak masz Galaxy S4, Xperię Z albo HTC One to możliwe. Problem mulenia pojawia się na słabszych telefonach - typu Xperia J czy Galaxy Ace. O ile na flagowcach system nie ma znaczenia, to w słabszych telefonach Windows chodzi o niebo lepiej. Na mojej Xperii J uruchomienie np. aplikacji Facebook trwa nieraz 30 sekund, a wczytanie powiadomień jakieś drugie tyle. Że nie wspomnę o wyszukiwarce Google - na Andku
  • Odpowiedz