Wpis z mikrobloga

Mój stary fanatyk wędkarstwa złotą rybkę i w nagrodę za wypuszczenie jej na wolność mogł wypowiedzieć jedno życzenie:

- Życzę sobie, żebym na moim gruncie znalazł złoża ropy.

- Daj mi mapę i kalkulator - mówi rybka. Zaczyna liczyć, głowi się, zastanawia i mówi, że życzenie jest niemożliwe do wykonania.

- Masz jakieś inne życzenie? - pyta rybka.

- Mam telefon z androidem, może byś sprawiła, żeby nie mulił i żebym nie marnował całego życia na wgrywanie romów - mówi wędkarz.

- Pokaż mi ten telefon, zobacze jak działa

Wędkarz odblokował po minucie Samsunga, dał jej a rybka na to:

- No dobra daj mi jeszcze raz tę mapę i kalkulator.

#bojowkawindowsphone #suchar
  • 59
  • Odpowiedz
@riketsja: xD

są jeszcze takie magiczne ficzery jak "launchery" i "widgety" także w "pasku powiadomień"

no i różne "app drawery" i ogólnie appki też xD

ale windowsiarze nie zrozumio ;_;
  • Odpowiedz
@WielkaPolska: Pewnie Galaxy Note 1,2. Jedyny słuszny telefon z androidem. Jak ktoś mnie będzie przekonywał, że jakiś inny jest lepszy to jest chyba durny i go wyśmieje. xD
  • Odpowiedz
tak na oko 90% bojówkarzy wp nie ma pojęcia o androidzie xD

@KuliG: ja bym powiedział inaczej: tak na oko 90% użytkowników wp to ludzie, których android tak niemiłosiernie #!$%@?ł zwiechami, lagowaniem i podobnymi, że już nie dali rady z nim wytrzymać :P
  • Odpowiedz
@xhxhx: Zawsze trafi się jakiś wybrakowany model. A może mama ma po prostu niezłe zdolności? ;)

Kupowanie telefonu dla samej możliwości ustawienia takiego wyglądu jak się chce, super pomysł!
  • Odpowiedz