Aktywne Wpisy

orlen_lite +24
#chwalesie
5 wniosków Grupy ORLEN o nowe lokalizacje morskich farm wiatrowych otrzymało najwyższe oceny Ministerstwa Infrastruktury ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Koncesje znajdują się na wysokości Kołobrzegu oraz Łeby, około 30 km od linii brzegowej. Potencjał koncernu w morskiej energetyce może wkrótce powiększyć się o około 5,2 GW
#biznes #energetyka #pieniadze #oze
5 wniosków Grupy ORLEN o nowe lokalizacje morskich farm wiatrowych otrzymało najwyższe oceny Ministerstwa Infrastruktury ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Koncesje znajdują się na wysokości Kołobrzegu oraz Łeby, około 30 km od linii brzegowej. Potencjał koncernu w morskiej energetyce może wkrótce powiększyć się o około 5,2 GW
#biznes #energetyka #pieniadze #oze

SynMichaua +807
Miałem nie iść na wybory bo nie mam za bardzo na kogo głosować, a przeciwko PiSowi nie chciałem.
Ale pójdę i zagłosuję. Jeszcze nie wiem na kogo, ale zagłosuję choćby przeciw.
Mój pradziadek był w obozie dwa lata, zmarł kilkanaście lat temu, ale nigdy nie chciał opowiadać o tamtych czasach, silny facet, a płakał nocami.
Nigdy nikt tak mnie nie wkurzył postem na social mediach.
Robienie polityki na śmierci milionów osób. Na
Ale pójdę i zagłosuję. Jeszcze nie wiem na kogo, ale zagłosuję choćby przeciw.
Mój pradziadek był w obozie dwa lata, zmarł kilkanaście lat temu, ale nigdy nie chciał opowiadać o tamtych czasach, silny facet, a płakał nocami.
Nigdy nikt tak mnie nie wkurzył postem na social mediach.
Robienie polityki na śmierci milionów osób. Na

Jak wielu z was wie, w sobotę chłop ruszył na spierdotrip leśnego typu. Postanowił chłop zabrać kamerę i uwiecznić to co winne być uwiecznione. Tematy poruszane w przegryvlogu to między innymi:
- Chłopskie przebiśniegi jako zwiastun wiosny
- Nieczyste sny dla jego
- Cmentarz okuratny lecz opuszczony
- Temat jesienno-zimowej depresji
- Pogoda chłopska i okuratna
- Tematy grzybowo-jagodowe oraz ogólnojedzeniowe
Wszystko w akompaniamencie otwieranych puszek piwa. To pierwsze podejśćie do takiego "vloga" dla jego i chuop to sie musi jeszcze dużo nauczyć. Tak czy inaczej 20 minut seansu dla chłopów na wieczór.
#przegryw
to jest coś nowego, to jest świeże! xD
serio, na zachęte, bo czegoś takiego chyba nie widziałem. oczywiście nie wiem czy to w całości obejrzę(no szanujmy się xD), i czy wgl.
ale daję szczerego plusika, wszystkiego dobrego(czy co tam u was się mówi) xD
@eisil Będzie jak pogoda dopisze jakiś ciekawszy trip niż leśny dla jego