Aktywne Wpisy

ssauczo_pauczo +30
Najlepsze roślinne odpowiedniki mięsa, na jakie trafiłem. Wychodzi ~50 zł/kg, na zdjęciu produkty za 150 zł.
Zajebiste są, poletzam.
#wegetarianizm #weganizm #bezmiesny
Zajebiste są, poletzam.
#wegetarianizm #weganizm #bezmiesny

Czartu +75
Możecie stawać na #!$%@?, ale pOlka i tak woli chłopa co będzie ją zdradzać, ćpać i wszystkiego jej zakazywać.
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow

Żal mi tych wszystkich ziomeczków cierpiących w samotności ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #polska #szkola #pruszkow
Pies zawija kumpla
Komentarz usunięty przez moderatora
Czy te pozytywne przypadki są warte tych negatywnych? No tak średnio bym powiedział.
Jeśli zysk społeczeństwa okupiony jest cierpieniem jednostek to po co nam takie społeczeństwo?
@olaf_wolominski:
Ludzie generalnie nie mordują innych.
Ludzie generalnie nie gwałcą innych.
Ludzie generalnie nie ukrywają pedofilii.
Ludzie generalnie nie prowadzą po pijaku.
Teraz rzucaj linkami o tym jak ktoś kogoś zamordował, ktoś kogoś zgwałcił itp. itd.
W ten sposób wyjaśnisz głupiego normika, że "hehe, patrz debilu, ludzie generalnie gwałco, mordujo etc." xD
Bo w jaki
@olaf_wolominski: nawet nie wiem o czym mówisz xD
Na wykopie generalnie często bywam niemiły, ale obstawiam, że jak zwykle moje bycie niemiłym sprowadzało się do tego, że wyśmiewałem takie twierdzenia jak z tego postu, czyli generalizowanie przez przegrywów, że wszystkie normiki złe.
@olaf_wolominski: No jak łączy? Wierzą nieświadomie w hipotezę sprawiedliwego świata, więc jeśli taki chłopaczek był skopany przez kilkunastu to widocznie sobie zasłużył, bo jeśli by go nie bili to byliby dla niego mili.
Jak ktokolwiek ma brać twoje słowa na poważnie jak sam sobą zaprzeczasz ich treści co dwa posty?