Aktywne Wpisy
zbrodnia_i_kawa +24
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
dzidek_nowak +202
Jest stabilnie... xD
Najpierw masa ludzi z ukrainy za poprzedniego rządu a teraz masa ludzi z afryki za obecnego rządu.
Zdjęcie własne z dziś. Warszawa.
#imigranci #afryka #ukraina #warszawa #wykopliczymurzynow #bekazlewactwa
Najpierw masa ludzi z ukrainy za poprzedniego rządu a teraz masa ludzi z afryki za obecnego rządu.
Zdjęcie własne z dziś. Warszawa.
#imigranci #afryka #ukraina #warszawa #wykopliczymurzynow #bekazlewactwa
Komputerowe Mirabelki i Mirkowie, pomóżcie.
Mam:
1. SSD na SATA - 200 GB - 500 MB/s - tu jest zainstalowany Windows 10
2. HDD - 1 TB - 200 MB/s
3. SSD na M2 - 512 GB - 3000 MB/s
będę robił porządki i zastanawiam się czy nie lepiej byłoby przenieść Systemu na SSD nr 3
czy różnica w szybkości działania będzie odczuwalna?
jeśli tak to jak to zrobić?
z tego ci wiem opcja "Rozpoczęcie od nowa" oferuje instalację systemu tylko i wyłącznie na pierwotnym dysku (SSD nr 1).
więc jak to ogarnąć, żeby było dobrze?
Pobrać ISO i zainstalować od zera na SSD nr 3 a później zalogować się na konto windows (czy od razu podać klucz?) a w między czasie sformatować SSD nr 1,
Czy może użyć jakiegoś programiku do przenoszenia Windowsa i dopiero po przeniesieniu odpalić rozpoczęcie od nowa?
Czy może sam Windows oferuje możliwość migracji a ja o czymś nie wiem...
Pomocy! └[⚆ᴥ⚆]┘
@F2f9TkqT5b: gdybym wiedział co to DD w linuźie to pewnie nie zadawałbym takich pytań :P
jak mniemam sprowadza się to do klonowania partycji.
Jeszcze sobie jakoś alokujesz potem.
ważne dane przeleję na HDD i tego dysku nie zamierzam w ogóle dotykać.
wymuszę bootowanie z pena i będzie git, tylko wtedy przez chwilę mogę mieć zainstalowane 2 windowsy na jednym kluczu.
Jak to nie będzie potrzeby wpisywania klucza?
sam tak zrobiłem gdy przesiadałem się z lapka na pc a nie widziało mi się kupować kolejnego Windowsa.
Poza tym, tak jak Mirki piszą, klucz jest zapisany gdzieś na płycie głównej więc instalator sam go powinien z czytać i użyć jeśli pasuje (a będzie pasował tylko wtedy gdy instalowana jest taka sama wersja)
więc nikt Cię raczej nie poprosi o dowód zakupu.
Klucz można sprawdzić w rejestrze, odpalasz regedit, wchodzisz w:
Computer\HKEYLOCALMACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SoftwareProtectionPlatform
klucz przechowany jest w rejestrze: BackupProductKeyDefault.