Aktywne Wpisy
Milo900 +7
Czesc jestem po wizycie u dietetyka i mam takie xD
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
Zgadzasz sie z tą panią ?
- tak 86.7% (1348)
- nie 13.3% (207)
RedBulik +247
Wyśmiewanie religii xDddddd do miliarda innych parodii Ostatniej Wieczerzy też się tak dzbany sapaliście? Czy taki Żywot Briana to też herezja i atak na wasze obleśne, pełne hipokryzji prawackie serduszka? Walić was w oczodoły xD
#paryz2024
#paryz2024
1. Polecenie: na przeglądzie diagnosta zwrócił uwagę na przepaloną rurę ostatniego tłumika, sprawdźcie czy tam jest jakiś przedmuch
2. Diagnoza: no sprawdziliśmy, wydmuchało plecionkę na łączeniu to tam groszowe sprawy będą
3. Diagnoza nr. 2 zgłoszona następnego dnia godzinę przed odbiorem auta: panie, wielka dziura w tłumiku, za 160zł możemy pospawać (w cenie nowego tłumika) albo umówić się na wymianę. Odmówiłem, bo miałem ich już dosyć z innych powodów.
Efekt na zdjęciu xD prawdopodobnie było tak, że w ogóle tego nie sprawdzili, skręcali na szybko plecionkę i rura się posypała (może ktoś kontrolnie dziugnal śrubokrętem), chcieli na szybko dospawać na tą zgnilizne jakąś blachę żeby nie pierdzialo (bo przed 'naprawą' było cicho), ale przepalało na wylot. Czyli dałem 7zł część + 80zł wymiana i będę musiał dać drugi raz za to samo, bo nie sprawdzili na początku, że tłumik do wymiany.
Szczerze mówiąc to już nawet #wazzup by to wyciął, wstawił kawałek słupka ogrodzeniowego i barrdzo dobra robota xD
#mechanikasamochodowa #mechanika #samochody