Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +466
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +211
Nie ma piękniejszej śmierci niż śmierć tego chłopa od sława ukrainie. Szybka, bezbolesna, a zapisał się na kartach historii i był do końca wierny sprawie. Bohaterska śmierć i chwała.
@lezese: bo ktoś go nakręcił telefonem? A śmierć pozostałych dziesiątek tysięcy żołnierzy to nie była bohaterska bo ich nie nagrano i nie krzyczeli? A jak śmierć pozostałych dziesiątek tysięcy żołnierzy jednak była bohaterska to co w tym kolesiu wyjątkowego?
@lezese: Jakby przeżył i po wojnie pomagał odbudowywać Ukrainę to byłby dla mnie większym bohaterem. Idealizowanie
Dla Ukraińców jest to najważniejszy bohater tej wojny. Symbol niezłomności.
Ale co Ty możesz wiedzieć, pewnie gówno, bo jesteś z roSSji a tam uwielbiają zbrodniarzy wojennych, którzy potrafią jedynie strzelić w tył głowy i wymordować miliony swoich i cudzych obywateli.
@Kremufka2137: Tu chodzi o sam moment śmierci tego Ukraińskiego żołnierza. Stał wyprostowany i z honorem przyjął to przeznaczenie mówiąc "Sława Ukrainie" - był do końca wierny swoim ideałom i ojczyźnie.
Nie ugiął karku przed Kacapskimi zbrodniarzami i nie błagał ich o litość, z godnością przyjął śmierć.
Każdy wolałby żyć, ale nie każdy potrafi umrzeć z honorem.