Aktywne Wpisy

poorepsilon +12
Nie poszłam dziś na tę rozmowę o pracę. Jak przyszło co do czego, to uznałam, że to za duży stres i że nie ma po co iść. Siostra mówiła, że nie powinnam się czuć przez mój wzrok gorsza, że zawsze mogę przyjść na rozmowę o pracę i powiedzieć “tak, jestem prawie ślepa, ale mamy XXI wiek, mogę sobie świetnie poradzić dzięki elektronice" i z jednej strony tak jest, pracując na komputerze dzięki

MrBeast +9
XDDD Oni serio wydali 700 000 złotych, siedemset tysięcy złotych na ten zwiastun? XD Po co on został podzielony na 2 i o co w ogóle chodziło w 2 części XD
#famemma
#famemma
Mimo wydania ponad 20 mln złotych na szpiegowanie senatora największej partii opozycyjnej w trakcie kampanii wyborczej (sic!) - nic nie znaleziono.
Samuel Pereira w TVP Info publikował zmodyfikowane wiadomości, które przechwyciło CBA (za co zresztą ma proces).
Ta władza nie cofnie się przed niczym — zniszczy każdego, kto im wejdzie w drogę.
Po trupach do celu. Kłamiąc, gnojąc, szczując.
Podlegli pod #ziobro #zero podpisali się pod wnioskiem do sądu o zastosowanie szpiegowania.
Dziś #kaczynski i #ziobro mogą sprawdzić Wasze konto bankowe — bez zgody sądu.
Mogą wejść do Waszego domu, zamknąć Was w areszcie, a jeszcze chcą przepchnąć zamykanie ludzi w szpitalach psychiatrycznych — jak za komuny.
Aby wygrać wybory — nie cofną się przed niczym.
To władza cynicznych totalitarystycznych świń.
To władza, w której nagradzani są przestępcy.
To władza, która przekroczyła już wszystkie granice.
Kradną, niszczą, doprowadzają do samobójstw — ich motto to: "Po nas choćby potop".
Na jesieni — każdy, byle nie PiS.
https://wykop.pl/link/7034679/#!$%@?-nstwo-pisu-jak-cba-szpiegowalo-pegasusem-krzysztofa-brejze
#pis
#pegasus
#inwigilizacja
#cba
#ziobro
#kaczynski