Aktywne Wpisy
lukiboss +359
Chłopy pamiętajcie, jak bardzo #!$%@? by nie było nie bierzcie się za samotne madki. Ja wiem, że potrafią one być tak zdesperowane w szukaniu bankomatu, że wezmą nawet największego przegrywa, ale proszę was, nie zniżajcie się do takiego poziomu. Dla tego dziecka NIGDY nie będziecie tatą. Spróbujesz zwrócić uwagę madce, że dziecko coś #!$%@?ło to dostaniecie na mordę tekst "to nie Twoje dziecko, więc nie mów mi jak mam go wychowywać". "Tatą"
velri +264
Pisałam wczoraj o zbiórce, kazali mi za siebie założyć 900zl prawie. Dziś o 8 zrobiłam obchód po wszystkich pracownikach, nadal nikt nie wpłacił, więc oddałam pieniądze które już dostałam i wycofałam się z organizacji.
Niektórzy z was pisali że pewnie mają w dupie i dlatego nie płacą, otóż po moim podaniu się do dymisji, naskoczyli na mnie że jestem debilem, bez kultury i zepsułam całe wydarzenie, że oni teraz nie zdążą i
Niektórzy z was pisali że pewnie mają w dupie i dlatego nie płacą, otóż po moim podaniu się do dymisji, naskoczyli na mnie że jestem debilem, bez kultury i zepsułam całe wydarzenie, że oni teraz nie zdążą i
#f1