Aktywne Wpisy
powodzenia +1
zastanawiam się czemu ludziom się chce układać przed przednia szybą ten kosmiczny kocyk, przecież nawet jak się wejdzie do najgorętszego auta na świecie, to po minucie klima załatwia sprawę. no chyba, że ktoś nie ma klimy, wtedy rozumie.
#motoryzacja
#motoryzacja
oficjalniemartwa +12
Poszłam na koncert, bo chciałam potańczyć. Tymczasem obok stała typiara, co gapiła się na mnie cały czas oceniajacym wzrokiem, gdy to robiłam. Baby to #!$%@?
od jakiegoś roku mam andka 13 na galaxy A13(4G).
oczywiście nagrań rozmów nie ma.
wszelkie cudowne sposoby z yt, od hindusów, nie działają(albo odnoszą się do A13 5G).
ktoś wie jak to ugryźć?
apek z play google sprawdzałem już milion, nic zero null.
mogę ew zrootować, ale z tego co widzę, o wiele więcej kminienia przy rootowaniu, niż przed laty?
hilfe!
#android #samsung #telefony #voicerecorder #gsm #pomocy
skrina ci teraz zrobiłem. ;)
@yaroszek z dialerami chyba probowałem, o ile pamiętam.
wiesz dobrze, jaki syf sobie moge ściągnąc, z apka spoza sklepu.
i zegnajcie pinionszki z telefonu.
Wszyscy producenci blokuja to przez durne przepisy unii, a do tego samo google wypieprza ze store rzeczy ktore dzialaly.
Kiedys na samsungach byl sposob, z wgraniem softu na region spoza eu, ale to generowalo troche problemow i nie wiem czy nadal to dziala.
@Ademu potrzebne nie jest, ale bywaja chwile, gdy cżłowiek żałuje, że tego nie ma.
eldżiki zawsze miałem, i one to zawsze miały. tfu na szajsungi!
W Polsce nagrywanie własnych rozmów jest to w pełni zgodne z prawem.
może zamiast tak kombinować to zacznijcie wysyłać maile i spamować producentów w tej kwestii? Trochę ludzi o to pyta zatem skala spamu byłaby spora.
@TrzezwyIrlandczyk: nic dziwnego. Należy skargi kierować do sprzedawcy sprzętu. Nawet nie do producenta a do sprzedawcy. Tylko oni są w stanie wymóc na dostawcy/dystrybutorze by to on dalej przycisnął producenta a dopiero producent telefonu może wymusić coś na Google. Inaczej to nie zadziała niestety.
A jak sprzedawca/producent/dystrybutor nie chce nic zrobić to zagłosować swoim portfelem i nie kupować produktu który