Aktywne Wpisy
Batonoski +88
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
wygryw50k +539
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Byłem dzisiaj na spacerze w okolicach amerykańskiej bazy wojskowej Ramstein w Niemczech
49.412217,7.561600
https://maps.app.goo.gl/nDpERFa6PTP9TQjM8
Natknąłem się na grupę osób którzy mieli napisy na plecach na polskiej fladze
"freite greizer" - darmowy grajek (Polska)
"wir trommeln euch eins" - zabębnimy ci jednego
Z przodu mieli przypinki z flagą rosji.
Trzymali czarną wyszywkę
"nen scheiss mussich" - pieprz mnie(się)
Ponaklejali naklejki na wieży
"genug gemordet" - dość zamordowanych
"genug geraubt" - wystarczająco okradziony
"genug gelogen" - dość kłamstw
"AMI - GO HOME" - Amerykanie wracać do domu
Zapytałem ich po niemiecku czy to polska flaga na plecach ale odpowiedzieli, że to kolory ich jednego z landu Turyngii (niby takie ma kolory). Wkurzyli mnie. Nie uwierzyłem im ale nie znam dobrze niemieckiego to się nie kłóciłem. Wracając pili piwo na parkingu, śpiewali jakieś piosenki po niemiecku i machali dużą czarną flagą "AMI - GO HOME".
Zwróćcie uwagę jaką Ci ludzie mają optykę na wojnę. Być może są to ruskie opłacane trole - sami sobie też zdjęcie robili , żeby gdzieś pewnie nie wstawić. W '39 Niemcy zrobili burdel w Europie a później mieli ruskich w DDR ale niemiaszki niczego się nie nauczą. Gdyby nie Amerykanie to byliny w czarnej pupie. Fakt, że to nie odzwierciedla całości społeczeństwa ale i tak dla mnie to durnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
P.S. Pierwsze zdjęcie cudowny wykop mi ciągle obraca
Drugie zdjęcie w komentarzu
Sprawa tymczasem jest prosta - wojna niestety okazuje się lepsza, niż oferta rosyjskiego pokoju.