Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
deeprest +400
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
Żeleński mówi o trudnej bolesnej historii...
Prorosyjscy aktywiści byli także prowokowani przez nacjonalistów, sami nacjonaliści siebie prowokowali.... także warto wiedzieć że gdy Putin mówi o ukraińskich nacjonalistycznych zbrodniarzach to jednak może coś mieć na myśli, nie jest to całkiem wyssane z palca, aczkolwiek i tak go nie tlumaczy. dajcie znać jak istnieje jakaś narracja tych wydarzeń korzystna dla Ukraińców. bo nawet przyjmując że Rosjanie to sprowokowali to nacjonaliści mordowali niewinnych cywilów mimo wszystko... są nagrania nie ma tutaj możliwości obrony tego, chyba?
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Zamieszki_w_Odessie
#wojnawukrainie #ukraina #wojna
As reported by the International Advisory Panel of the Council of Europe, forensic examination of the fire by the Ukrainian Ministry of the Interior identified five independent fire centres: in the lobby of the building, on the staircases between the ground and first floors, in a room on the first floor, and on the landing between the second and third floors (para. 122).[74] The fire centres other than in
Komentarz usunięty przez moderatora
- kacapów
- ruskich onuc
- orków
- tu kolejne tępe okreslenia
filmiki z nacjonalistami to fake? żadnych nie było. o takich ludzi tam nie ma, nikt nikogo nie bił, ludzie uciekających przed pożarem co wyskoczyli nie dobijano, butelki z benzyną młode kobiety nie rozrzucały, pożar byl od wewnątrz więc coś przez okno wrzucili i z tego faktu wynika że Ukraińcy czyści? ci pomordowani kablem i