Aktywne Wpisy
Mirki, potrzebuje waszej pomocy bo mi sytuacja z moim wlasnyn mieszkaniem tak siadla na psyche, ze po prostu nienawidze swojego obecnego zycia w nim. Do rzeczy - kupilem w zeszlym roku mieszkanie w kamienicy, potrzebowałem pare miesiecy na remont realizowany wlasnymi silami jak byl na to czas. W koncu sie wprowadzilem i... akustyka tego lokalu mnie zmiotła. Okazało się, że sąsiedzi nade mną mają inny układ łazienki niż ja i mają toaletę

Chłop z #depresja here. Moja matka nie rozumie, że jestem zmęczony psychicznie pracowaniem w kołchozie. Nie mam na nic siły, przychodzę z pracy to idę spać od razu i wstaję gdzieś w środku w nocy z myślą że za niecałe 5 godzin, muszę jechać znowu do kołchozu ehh no i tak 5 dni w tygodniu. Weekend to wielkie spanie ale szybko mija. Moja matka mówi, że jak rzucę wypowiedzenie to muszę mieć

Laptop Lenovo Y700 15ISK, jaki dokładnie zasilacz musi kupić? Jedna są za 170, inne za 50.
#komputery #elektronika #informatyka #lenovo #laptopy
https://allegro.pl/oferta/oryg-ladowarka-lenovo-ideapad-y700-15isk-touch-13157061337
Najlepiej oryginalny.
PNy:
5A10J75112
00HM670
01FR042
5A10J46690
Którykolwikek z nich będzie git.
W razie czego mogę Ci jeden promocyjnie odsprzedać jeśli masz konto na olx.