Aktywne Wpisy
PatrycjaKaszana +40
Idol wykopków giertych - mdleje przy próbie aresztowania, następnie ucieka z kraju do Włoch. Tak zachowuje się człowiek, który nie zrobił wału na 80 milionów.
W tym samym czasie wykopki spekulują o symulacji choroby, ucieczce z kraju ale Pan Ziobro pseudonim SZEF., pomimo swojego stanu (walki z nowotworem), wychodzi rozmawiać z dziennikarzami.
To są właśnie te detale.
#neuropa #bekazlewactwa #sejm #prawo
W tym samym czasie wykopki spekulują o symulacji choroby, ucieczce z kraju ale Pan Ziobro pseudonim SZEF., pomimo swojego stanu (walki z nowotworem), wychodzi rozmawiać z dziennikarzami.
To są właśnie te detale.
#neuropa #bekazlewactwa #sejm #prawo
źródło: GJoRjRnXEAAft2q (1)
Pobierz
power-weak +85
źródło: temp_file2110064179307237464
Pobierz

Mam problem z obsługą wyjątków w C++, problem opisany tutaj:
http://cpp0x.pl/forum/temat/?id=14399
Wie ktoś o co tutaj może chodzić:? ;P
#programowanie #cpp
Pytank: dlaczego łapiesz przez kopię?
Myślisz że rzucenie przez referencję powinno pomóc?
Rzucenie wyjątku niesie za sobą stack unwinding, czyli wywołanie destruktorów wszystkiego co jest na stosie aƶ do momentu znalezienia pasującego catcha. Jeśli jakiś z destruktorów rzuci (bardzo zła praktyka) to masz sytuację 2 wyjątków ⟶ automatyczny call do
std::terminateWielkie dzięki za wyjaśnienie, w kursach tego nie ma. :) W wolnej chwili spróbuję łapać przez referencję.
Jeśli Twoje
Exceptionrzuca w konstruktorze to juƶ wiadomo dlaczego
W destruktorach również nic się nie dzieje. Przekazuję teraz obiekt przez referencję i korzystam z obiektów tymczasowych. I wciąż ten sam problem. :(
current_exceptionW klauzuli try wywoływałem wątek. W wątku tym działały funkcje które rzucały wyjątek (myślałem że catch złapie te wyjątki - no i niby łapał, ale coś nie tak jak chciałem). Nie rozumiem co jak i dlaczego, ale kiedy wywaliłem wątek z try {} i dałem try {} w funkcji obsługującej wątek, wszystko zaczęło działać.
std::terminate