Wpis z mikrobloga

@nabla-delta: Powinien to zobaczyć każdy, kto twierdzi, że "wygląd to tylko mały element atrakcyjności".
Kobieta dosłownie czuje przyjemność na widok przystojnego mężczyzny, a na widok brzydkiego odczuwa odrazę.
Dlatego będąc brzydkim nienawiść do kobiet, społeczeństwa, prymitywnych zachowań i reakcji, a także po prostu świata jest jak najbardziej uzasadniona i mógłbym powiedzieć, że słuszna. Bo czy nie czulibyśmy nienawiści, gdyby codziennie ktoś np. oblewał nas wrzątkiem, a innej osobie dawał np.
  • Odpowiedz
@BlackpillNaCalego: A skąd mam wiedzieć? Żyje z nimi w domu? Jestem lekarzem tej baby? Sam zauważyłeś, że jest to przypadek jeden na miliard.
Wścieklizne wyleczyła jedna osoba, ale dalej uznaje się ją za nieuleczalną.

@Yenn_z-Wyspy7Slonc Jednak u standardowej kobiety reakcja na atrakcyjne geny to zmniejszenie wstydu, zachamowań, impuls do działania i
  • Odpowiedz
@BlackpillNaCalego: Też uważam, że poprawne jest weryfikowanie przekonań, ale warto przy tym pamiętać, że nie obracamy się w świecie, w którym każdą informację da się zobrazować zero-jedynkowo (znaczy pewnie się da, ale to wymaga opisów nieskończenie bardziej precyzyjnych niż obecne). Już w biologii, a nawet fizyce zezwala się na odstępstwa od normy, nie podważając przy tym reguły.
W przypadku który podałeś wcześniej, jak wspomniałem - nie mam predyspozycji by na
  • Odpowiedz