Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +35
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
AntyBohater +594
Juleczki kochają terapię. Oczywiście tak długo jak nie usłyszą w trakcie jej trwania nieprzyjemnej prawdy o sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
Po roku odstawiłam leki, już połowa cyklu bez leków. Jestem w szoku, jak ogromne są zmiany. Z objawów zauważyłam, że:
- mam więcej energii,
- libido pod sufit
- mam lepszy węch
- więcej pozytywnych emocji, ale też więcej negatywnych - huśtawki nastrojów
Krótkie przypomnienie, że antykoncepcja to nie cukierki - zwiększają do 7x ryzyko zakrzepicy, wpływają poważnie na percepcję i emocje kobiety, zaburzając jej codzienne funkcjonowanie, zdolność do pracy i wykonywania swoich obowiązków. Przejście na antykoncepcję hormonalną, rezygnacja z niej skutkuje czasem miesiącem/dwoma wyjętymi z życia, wiąże się z nauką funkcjonowania ze sobą samym od nowa. Decyzja o takiej formie antykoncepcji nie jest wcale prostą decyzją.
nigdzie nie napisalam, se wszystkie kobiety reaguja tak samo. napisalam o wiekszosci.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
mogłabyś odblokować priv? mam parę pytań