Wpis z mikrobloga

@Zgrywajac_twardziela: ja lubię te tanie z trzech powodów.
1. Są tanie i idzie się nazrec. Tych drogich nie kupujesz w takiej ilości
2. Nostalgia jak to starzy kupowali po taniości.
3. Smak chemii bo trzeba zrobić ich pierdyliar na jeden dzień. A w ciągu roku nie będzie problem w piekarni kupić paczką a dostać tego taniego to nie wiem gdzie chcesz. Może na olx jak jakiś Janusz je zamrozi xD
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela klucz do szczęścia jest gdzieś po środku. Nie kupować gówna z supermarketu z długim składem ani rzemieślniczych premium za 15 zł, a kupić pączusia z takiej Putki za 2 złote. Jest z piekarni, świeży, krótki skład i w dodatku tanio, choć nie na tyle tanio co odmrożona kupa za 30 groszy.
  • Odpowiedz