Aktywne Wpisy
Gustavo_Fring +15
Jakbyście zareagowali, gdyby podczas rozmowy o wspólnym zamieszkaniu z dziewczyną, nie chciałaby przeprowadzić się do was (kawalerka na własność), tylko zmusza was do wynajmu większego w dzielnicy gdzie jest więcej zieleni? Podział kosztu wynajmu około 70/30. Wychodzi około 5k z opłatami
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
maniek74 +120
Orientuje się ktoś jaką pojemność baterii mają jednorazowe epapierosy vuse go? Dorwałem dzisiaj jednego za złotówkę i bateryjki starczyło na pół dnia. Gdybym wiedział jaką miała pojemność to miałbym punkt odniesienie przy wyborze swojego pierwszego sprzętu. Wiedziałbym czy wystarczy mi ursa nano czy też lepiej byłoby celować w model mini.
Swoją drogą to nie wiem czy epapierosy są dla mnie. Coś nie mogłem się nakurzyć tymi solami nikotynowymi i właściwie zauważyłem że ciągłem to praktycznie przez cały czas.
Liquid w środku był też trochę zbyt słodki jak dla mnie. Ale to pewnie trzeba innych spróbować bo na pewno różne są :)
Co do nasycenia się - nie wiem jaka miales moc i na ile dobrze działa taka jednorazówka, może warto od któregoś z kolegów wziąć i popalić epeta na próbę? Ja zaczynałem od mocnych liwuidow gdy rzucałem analogi, ale
https://www.vuse.com/pl/pl/e-p-------y/vuse-go
myślałem o rozbiórce sprzętu tak jak to @Kremufka2137 zasugerował. nie mam jednak od kogo pożyczyć e-papierosa do testów
@ak44 100 kręconych przerabiam w trzy dni. nie są jednak jakoś mocno nabite. na e-papierosie vuse go widniała informacja o zawartości nikotyny w ilości 20mg
proponuję zrobić tak jak ja. kupujesz poda, lejesz tam sole 20mg. Na początku palisz raz to, raz to i stopniowo schodzisz z kręconych. trochę samozaparcia i wyjdziesz z tego.
Btw, jak analogi rzuciłem jakoś w 2014 czy 15, nawet bardziej z racji na cenę niż zdrowie to pomyśl co czuje