Wpis z mikrobloga

@KonserwaKrakus: Pewnie ta butelka stoi tam od czasu jego 60 urodzin. A czy knur podpija to bardzo możliwe, w końcu to przez to że go nazywano alkoholikiem przestał pić na nagraniach i zaczął gadać bzdury o nie piciu od maleńkości, jak i zaczął się bawić w wielkiego przeciwnika picia i olkoholizmu, chociaż prawie każdy z kim się zadaje to alkus XD
  • Odpowiedz
@Teutonic_Reich: masz rację ze wszystkim ale to że ta flaszka stoi od urodzin to bym się nie zgodził. Knur chleje prawdopodobnie na co dzień. Kupuje kolorowe Soplice które lubi bo są zajebiscie słodkie. Widziałem nawet jakiegoś shota gdzie Aron robił im wykład (bodajże 11.02), gdzie na zgodę ze strusiem, knur od razu wyjął flachę i polał. Do tego motylek bardzo często mówi lub próbuje powiedzieć ile to knur chleje. No ale
  • Odpowiedz
ale to że ta flaszka stoi od urodzin to bym się nie zgodził

Kupuje kolorowe Soplice które lubi bo są zajebiscie słodkie. Widziałem nawet jakiegoś shota gdzie Aron robił im wykład (bodajże 11.02), gdzie na zgodę ze strusiem, knur od razu wyjął flachę i polał.

@kuczyssmc: A to nie wiem, ostatnio widziałem tylko shoty z urodzin jak majora knur namawiał do chlania. Może coś być z tym że knur chla słodkie
  • Odpowiedz