Aktywne Wpisy
Milo900 +6
Co za janusze. Koles mial zamowienie glovo na 145 zl. I #!$%@? zamiast te 14-15 zl tipa (tylko 10% zamowienia), daje 150 i rzuca januszowo "reszty nie trzeba".
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kauabang +113
Mam dla was dziś prosty deal - Wśród plusujących opłacam pizzę z dowozem (x<35zł).
Każde 100 plusów to dodatkowa pizza. Losowane #mirkorandom zrobimy jutro na wieczor -> 15.02.
Całe życie pracuje nad muzyką i w końcu nadszedł dzień w którym ruszył mój pierwszy singiel, stąd będę bardzo wdzięczny za pomoc! Dajcie znać w komentarzu jak siada ;).
Czarny Szop - Płacz zabaw
(Zróbmy limit na 10 pizz póki co xD jak będzie szło to najwyżej pójde z torbami i zwiększymy)
Zapraszam tez na Instagram -> @Czarny_Szop
#muzyka #rap #heheszki #pysznepl