Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kopyto96 +126
Ten typ to fenomen xD Wrzuca kilkanaście filmów w miesiącu, za każde lekko ponad milion wyświetleń, zbija pewnie grube siano przy takiej ilości i monetyzacji, a po prostu recenzuje obiektywnie żarcie. I to z reguły takie proste żarcie. I to jest proszę Państwa NISZA. On się w nią wbił.
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Chcę kupić auto z fabrycznym LPG (Dacia Sandero Stepway) i o ile mój garaż pod blokiem mnie nie interesuje, to już galerie handlowe jak najbardziej. Wjeżdżacie tam swoim autami z LPG mimo tabliczki z zakazem?
PS: W garaży pod moim budynkiem są jakieś detektory LPG, rozumiem, że auto spalające LPG zostawia jakieś cząsteczki na które ragują detektory. A czy wyłapią te cząsteczki, jeśli manualnie wyłączę LPG przed wjazdem do garażu?
Pozdrawiam.
#samochody #motoryzacja #lpg
czujniki i zakaz dotycza prawa budowlanego i niebezpieczenstwa zwiazanego z samym LPG. W zwiazku z tym ze LPG jest ciezsze od powietrza, jesli masz wyciek w aucie calosc 'splywa' do najnizszego punktu, gromadzac sie tam. Stad latwo juz o wypadek (wybuch) przy jakims zaiskrzeniu.
Tabliczki zakazu zwykle nie