Aktywne Wpisy

wykop +29
Dzień dobry, Wykop!
W ostatniej ankiecie pytaliśmy Was o to czy jeśli z jednego wątku (wpis/znalezisko) otrzymujecie wiele powiadomień (zawołań), to czy przejście do danego wątku powinno “odczytać” automatycznie wszystkie powiadomienia z tego wątku. W ankiecie udział wzięło 1130 osób, z których 72,2% opowiedziało się za takim rozwiązaniem - zgodnie z Waszą decyzją tak też zrobimy! (ง •̀•́)ง
A teraz kilka informacji #wykopchangelog:
1. W profilu
W ostatniej ankiecie pytaliśmy Was o to czy jeśli z jednego wątku (wpis/znalezisko) otrzymujecie wiele powiadomień (zawołań), to czy przejście do danego wątku powinno “odczytać” automatycznie wszystkie powiadomienia z tego wątku. W ankiecie udział wzięło 1130 osób, z których 72,2% opowiedziało się za takim rozwiązaniem - zgodnie z Waszą decyzją tak też zrobimy! (ง •̀•́)ง
A teraz kilka informacji #wykopchangelog:
1. W profilu
kukold +300
Jak tam mężowie? Macie już wynajęte w tajemnicy komórki lokatorskie z rzeczami przydatnymi w bezdomności? Bo do własnego mieszkania/domu już nigdy nie wejdziecie jak żona tak zadecyduje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#malzenstwo #rozwod #p0lka #pieklokobiet
#malzenstwo #rozwod #p0lka #pieklokobiet

panowie trzymajcie kciuki żeby było dobrze.
a po 3 kolego już w 1 wpisie odnosiłem się do tego
chyba już długo mnie tutaj nie było żebym znowu znikał xD @0dcinek jak sądzisz
pierwszy startowales. nawet cpunek z internetu cie zmiotl psychicznie
nie po to masz konto na wykopie zeby #!$%@? zdjecia na profilowe i podawac kazdemu zainteresowanemu pedalowi, nie uwazasz?
ja jestem cpunem, a ty toksykiem.
o mnie kazdy zapomni - a o tobie sie beda cieszyc, ze zdechles. spoleczny scieku
ale ja wiem ze ty jestes po prostu tchorzem jak kazdy inny
@0dcinek: Ja dostalem na #!$%@? mentalnie? xDDDDDDDDDDDDDDD
Typie ja Cie zmiazdzylem a Ty uwazasz ze to Ty wygrales w dyskusji? xDDDDDDDDDDDDD
Co za odklejeniec xDDDDDDDD
Ja dostalem na #!$%@? mentalnie? xDDDDDDDDDDDDDDD
Typie ja Cie zmiazdzylem a Ty uwazasz ze to Ty wygrales w dyskusji? xDDDDDDDDDDDDD
Co za odklejeniec xDDDDDDDD
ty serio masz jakis autyzm i niezle problemy ze soba. podaj swoje to pogadamy o tym, do tego jeszcze nr karty kredytowej, pan ci kaze psiaku obszczany
w cztery oczy to przyjedz do wroclawia, nie dociera? urodziles sie taki?
WE-RY-FI-KA-CJA
Dociera do Ciebie cpunie?
to sobie przyjedziesz na wycieczke downie i pozwiedzasz, czego nie rozumiesz.
nie dociera do xiebie? jestes az tak glupi?
moge ci nawet #!$%@? pokazac, a nie przyjsc. jestes gorzej #!$%@? niz pies mojego sasiada
ty naprawde sie taki urodziles?
jestes ostro uposledzony, idz do lekarza po diagnoze to ci sie bedzie latwiej zyc
no juz #!$%@? obsrancu utkaj i idz gdzie indziej ogonek podkulic
XDDD ale cie odkleja, gorzej niz narkomanow po flacce, skoml sobie dalej.
a jak zapukasz mi do somu to dostaniesz wrzatkiem po ryju frajerze
schlodzic to ty sobie wodoglowie musisz bo ci para z uszu leci XD 40cm lapie 10 w #!$%@?
teraz niech sobie tylko pójdzie zwalić konia do tego jaki cwany jest i co to on nie wypisuje na tym wykopie.
i czeka tylko na odpowiedź.
@pieczony_szczur_z_ogniska nie wiem chłopie opamiętaj się,nie wiem skąd w tobie tyle nienawisci i jadu do drugiego człowieka.
takie niskie ego masz że musisz je sobie lechtac na wykopie.
czy jest to skutek pęknięcia wodogłowia przygłupie.
@xwhite_codeine: