Aktywne Wpisy
mirko_anonim +67
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
Z cyklu "polskie piekiełko gdzie niewolniku pamietaj gdzie twoje miejsce" ( ͡º ͜ʖ͡º):
#edukacja #szkolastandard #polska
#edukacja #szkolastandard #polska
maksymalna kwota do wydania - 1200zl.
GPU - NIEISTOTNE , bylesyf za 40zl z OLX aby tylko obraz wyświetlić :)
dziadkowi zależy na jak najszybszej pracy skrzyneczki.
#komputery
#pcmasterrace
#pcmasterace
#gpu
@TenOdMirabelek: kup mu cpu z gpu, i do tego odpowiednią płytę
tylko wtedy nie zamknę się w tej kwocie. CPU z GPU i min 6 rdzeni aby to działało to wydatek min 250zl większy.
@Adolf_HODLer tak 2x8, zasilacz o dziwo ma dobre opinie tylko dlatego go wybrałem :D
Allegro
Dysk może spokojnie być na SATA (są trochę tańsze) i tak nie będzie różnicy przy przeglądaniu internetu.
Ale po co? Pewnie 2 by wystarczyły do samego internetu.
Same integry na procesorach są od jakiegoś czasu dość
@TenOdMirabelek: kupiłbym coś używanego.
Tylko sobie obudowę dobierz odpowiednią.
@Adolf_HODLer: a czym to się objawia?
@TenOdMirabelek: Po #!$%@? ci 6 rdzeni do neta dla dziadka.