Wpis z mikrobloga

@Aryo: Pamiętam, że obawiałem się go bo miałem wrażenie, że to marionetka tfu putina,
Poroszenko wywarł na mnie dobre wrażenie, pamiętam, że widziałem jak mu było ciężko, kiedy próbował wynegocjować zakończenie konfliktu i nie dało się ze zbrodniarzem dogadać. Też pokazywał się na froncie i wymuszał na świecie działanie przy porozumieniach Mińskich, żeby makrela i makaron ukrócili zapędy tfu zbrodniarza putina. Obawiałem się, że będzie tylko gorzej jak wygra Zełeński bo
  • Odpowiedz
@Aryo: Widać ogólnie jak głęboko siedzą Wykopki w polityce. Tam na dole masz komentarz o Dudzie, którego rzekomo jedyną kompetencją jest aparycja, a nie np. srogie wykształcenie i długoletnie doświadczenie w Sejmie i Europarlamencie xDDDDD
  • Odpowiedz
@Aryo: Dla przykładu w okolicach 2015 ten portal to był jerkhouse różnej maści kuców i prawaków. Od tamtego czasu z dużym skokiem przy wyroku TK o zaostrzeniu praw aborcyjnych tamta społeczność zaczynała oddawać grunt środowiskom liberalno lewicującym.

Teraz mamy trochę anomalię, bo duża część normików opuściła portal po wprowadzeniu nowej wersji i radykałowie wracają do głosu.
  • Odpowiedz
@Aryo: nie znajdę już. Na wirtualnej Polsce jest relacja z wojny na Ukrainie i w jednym z postów był twój tweet- z pewnością powiększył zasięgi
  • Odpowiedz