Aktywne Wpisy

jmuhha +4
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)

źródło: 1000009416
Pobierz
Moseva +105
Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle ᕦ(òóˇ)ᕤ
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy

źródło: IMG_5510
Pobierz
Mam ziomeczka od liceum, który zawodowo był ceniony w fajnej branży i mógł być spokojny o swój byt w każdym calu, robiąc wszystko na luzaku z domu i za miłe pieniądzę.
Nie wiem od kiedy jest zaangażowany w bitcoiny, ale raczej od dawna.
Coś p---------o jakiś czas temu i kolega oszalał po zarobku i gwałtownym spadku.
Wydał kasę na lot na jakieś spotkanie bitcoinowców gdzieś w Arabii, zwąchał się z jakimiś naukowacami, wielkie projekty, wielkie marzenia.
Wczoraj mi powiedział, że sprawdza sobie samolot, który sobie kupi.