Aktywne Wpisy
kuroszczur +86
Mam w planie obejrzeć wszystkie dobre filmy/seriale wojenne. Obejrzane lub w trakcie: #film #filmnawieczor
Szeregowiec Ryan
Kompania Braci
Czas apokalipsy
Łowca jeleni
Pluton
Pacyfik
Dunkierka
Na zachodzie bez zmian
coś jeszcze?
Szeregowiec Ryan
Kompania Braci
Czas apokalipsy
Łowca jeleni
Pluton
Pacyfik
Dunkierka
Na zachodzie bez zmian
coś jeszcze?
wisemansaid +141
#gry #skyrim #skyrimvr #vr #googlevr
- gre, SkyrimVR
- PC ktory to udzwignie
- uzywka Oculus Quest 2
- kabel usb/oficialny LINK (jesli go robia) lub dobry szybki net na wifi, 5GHZ (najlepiej brak zaklocen)
- miejsce, tak 3x3 zeby swobodnie grac i sie poruszac
-gre, SkyrimVR,
-Playstation 4,
-PS VR,
-miejsce, tak 3x3 zeby swobodnie grac i sie poruszac
Chyba że mieszkasz w miejscu, gdzie jest mnóstwo sieci WiFi, wtedy kabel USB może okazać się jedyną komfortową opcją
Kurde, no to lipa, tam gdzie mam kompa, nie AŻ mam tyle miejsca (inb4 polski kurnik). Chyba, że jest możliwość streamowania po łajfaju (musiałbym dokupić do MOBO do PC(?) chyba, że by działało komp -> kabel -> router - > wifi -> google), by pykać sobie w innym pokoju?
https://mods.bethesda.net/pl/skyrim?number_results=20&order=desc&page=1&platform=PS4&product=skyrim&sort=rating&text=
@MichaelWhite2137: Tak, gogle Oculus Quest 2 śmigaja po WiFi, ale komputer musi być wpięty do routera kablem i możesz wtedy grać gdziekolwiek gdzie masz dobry sygnał WiFi.
Co do Skyrima to niedawno wyszedł mod wszystko w jednym do SkyrimaVR - instalujesz i grasz: https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/83995
Co trza wziąć pod uwagę przy graniu w VR
swoje ograniczenia, ja kupiłem sobie Questa 1 i w większości gier jest wszystko git, natomiast w takiej prawdziwie "chodzonej" nie daję rady. Momenty startu ruchu i zatrzymania sprawiają że mnie zbiera na mdłości. Ogólnie mnie VR dość mocno obciąża i godzinę pograć to męczy mocno, ale doświadczenie fajne Superhot jest chyba najlepszą produkcją, muszę kiedyś ogarnąć podłączanie do kompa i HL Alyx
To fajen, że wystarczy komp na kablu, tak akurat mam. Kupię zatem niedługo i będę #!$%@?ć (o ile nie będzie motion sickness :D), dzięki!