Aktywne Wpisy
FELIX90 +319
Standup to taki sam poziom żenady jak kabarety, tylko dla młodych Mariuszy przed ewolucją w Januszy.
Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym.
#oswiadczenie #standup #kabaret #heheszki
Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym.
#oswiadczenie #standup #kabaret #heheszki
pieknylowca +28
Ludzie: organizują manifestacje
Wykopki: jak oni śmią śmieć manifestować swoje poglądy, które są inne niż moje. Ruskie onuce. Won stąd.
A teraz moi kochani zamordysci i opłacane z Kijowa trolle: w Polsce panuje wolność słowa i poglądów i można mieć poglądy jakie się chce. W Polsce można popierac ukraine, można też jej nie popierać. Można manifestować zwiększanie pomocy, można też manifestować jej zaprzestanie. Tym właśnie Polska różni się od Rosji/Ukrainy/mentalnego wschodu itd
Wykopki: jak oni śmią śmieć manifestować swoje poglądy, które są inne niż moje. Ruskie onuce. Won stąd.
A teraz moi kochani zamordysci i opłacane z Kijowa trolle: w Polsce panuje wolność słowa i poglądów i można mieć poglądy jakie się chce. W Polsce można popierac ukraine, można też jej nie popierać. Można manifestować zwiększanie pomocy, można też manifestować jej zaprzestanie. Tym właśnie Polska różni się od Rosji/Ukrainy/mentalnego wschodu itd
Skala jest przeogromna. Dla porównania Japonia oszacowała koszt skutków tsunami na ponad 600 mld $.
Ile przy obecnej inflacji będzie to w Turcji? Ja obstawiam, że około 2 bln $.
#turcja
W bejrucie po wybuchu saletry też miasto jest gettem, bo tam jeszcze wojna domowa.