Wpis z mikrobloga

#studbaza I stopnia, #licencjat #kiciochpyta odnośnie #praktyki .

Praktyki mają być zaliczone do końca czerwca i odbywać się przez pół roku. A #!$%@?łem i nic nie zrobiłem do teraz, więc nie mam tyle czasu. Rozmyślam nad otworzeniem działalności gospodarczej w tym kierunku, żeby sobie po prostu zaliczyć te praktyki poprzez prowadzenie działalności.

I teraz pytanie, czy zaliczenie samozatrudnienia na poczet praktyki zawodowej też musi się odbywać w tym przedziale, co normalne praktyki, czyli pół roku? Nie mam żadnej informacji na ten temat w regulaminie studiów, tylko jest wniosek o uznanie zatrudnienia/samozatrudnienia, podaje się w nim stanowisko, obowiązki i okres zatrudnienia.
  • 8
  • Odpowiedz
  • 2
@Antidotum119: na luzie mógłbym kogoś znaleźć, ale problem jest w tym, że umowę o podejmowaniu praktyk powinienem przedstawić na uczelni przed podjęciem praktyk półrocznych, czyli na początku stycznia albo i wcześniej. W tej umowie musi być nawet podpis dziekana, więc nie wydaje mi się, żeby to podpisali bez problemu.
  • Odpowiedz
  • 1
@Patryk4: dzisiaj mam spotkanie z opiekunem praktyk, podpytam go i powiem, że praktyki mam, tylko umowę teraz bym dostarczył, może się zlituje. Dzięki
  • Odpowiedz
@iustus: to musiałby być chyba jakiś kołchoz, ja sie na polubudzie normalnie z opiekunem dogadałem i zrobiłem praktyki na ostatnią chwile w zwykłym sklepie który w żaden sposób nie pasował do dziedziny kształcenia. Aby do papierka wylać wode xD
  • Odpowiedz