Aktywne Wpisy

WielkiNos +26

GryzeKisiel +13
Chciałbym rozwiać wątpliwości co do tego miejsca i pierwszeństwa.
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie

Windows Update mówi, że nie spełniam wymagań, każe pobrać apkę do sprawdzenia przyczyny. Aplikacja mówi, że wszystko jest ok. Konwersja GPT zrobiona, tryb UEFI włączony, Secure Boot też.
#windows11 #windows10
Siedzę właśnie na 11 i nie wiem czy warto.
Być może musisz ręcznie pomóc w instalacji Win 11 tak jak ja.
Kurcze, no właśnie myślałem że to przez brak włączonego TPM, ale teraz sprawdziłem i wszystko jest włączone.
Ok dzięki, sprawdzę ręcznie