Wpis z mikrobloga

#bonzo A czego ten Body się spodziewał po Makaku? Przecież z tym człowiekiem nie wchodzi się w jakiekolwiek układy ani umowy, to jest antypatyczny, egoistyczny, narcystyczny śmieć i jego co najwyżej to na jego widok na ulicy czy gdziekolwiek w--------a się bułe na ryj i nic więcej, przecież do tego człowieka NIC ale to KU*WA NIC nie dociera, można do niego mówić, gadać, umawiać się, cokolwiek. On jest w tak swoim świecie i bańce i jest do takiego stopnia upośledzony że jedynie to b---a w ryj bo nic innego do niego nie dotrze xD benc
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Intersith666: kiedyś jeszcze miałem inne zdanie. Ot upośledzony jełop, po co go lać w ten durny ryj. Życie już go i tak miażdży na każdym kroku. Ale po tym jak on traktował swoje dziecko jestem za tym żeby pluć mu w ucho za każdym razem jak się go spotka.
  • Odpowiedz
  • 2
@Czopelka: Trzeba go lać w durny ryj na każdym kroku bo zaczyna się panoszyć za bardzo i cwaniakować, myśli że jak jest w swoim świecie i w ninternecie to nikt mu buły nie w--------i, dodatkowo sprawa z dzieckiem razy dwa tego typu wjeby powinny być dla jego edit: po trzecie primo jeszcze w ryj dostać powinien za te cwaniakowanie szkietami i machanie do kamery, jak to jednostrzałowiec jest xD
  • Odpowiedz
@Intersith666: Moim skromnym zdaniem jemu nic nie trzeba konkretnie fizycznie robić. Wystarczyłoby raz go wpakować do auta z gościami w kominiarach, rozebrać do naga, narysować mu #!$%@? na całym ryju markerem, i wywalić koło manufaktury Auchan, żeby tak wracał do domu. Gwarantuje Wam, że długo by się nie pojawił w internecie. Sam bym mu zafundował taki rollercoaster, ale niestety odległość mi skutecznie to utrudnia.
  • Odpowiedz
@Intersith666: Jestem z uc i 3 razy ta rure juz widzialem na miescie.W tym raz w parku na lawce obok/ jak pil p--o.My z kumplem wodeczke smakowa.Ze kolega powazny i starszy to nie robilem trzody/ ale nie prowokuj.
  • Odpowiedz