Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +637
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
„Mmm Wrocławianie” ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w tym mieście po prostu ludzie nie potrafią jeździć, tu nawet jak deszcz pada to kazdy od razu 10km/h jeździ
Dodaj do tego, że sporo ludzi zaczęło przez cały rok jeździć na letnich więc to wszystko się do tego dokłada.
Ludzie wsiadają w auta często nawet te drugie które mają np. na letnich i jest cyrk.
@zlyfutrzak: spróbuj mniej gazu dodać. Nie mam pojęcia, jak można na płaskim terenie boksować na 3cm śniegu xD
@lubiepicherbatke: nie, jak jest deszcz to ludzie zaczynają jeździć przepisowo i zaczynają się problemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdro ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja to chciałem bokiem wjechać pod firmę i kontrola trakcji zakończyła zabawę po sekundzie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
po prostu ludzie nie używają dobrych zimowych opon albo mają 10 letnie xD
@Birbirgo13: śnieg nie jest problemem tylko lód pod nim :P
o i desprat
@thoorgal: porównywać środek teksasu do warunków w Polsce xd. Jak często zdarza się śnieg w teksasie a jak często w wielkopolsce? xd