#famemma Co jak co ale karta walk na tę gale wygląda naprawde dobrze, chyba najlepsza pod tym kątem gala od dawna, do tego większość starć dość wyrównana na papierze bez wyraznych faworytów
@Jax89: przecież większość walk będzie ciekawa, gdzie w poprzednich galach koło 3 starć było ciekawych a reszta to zapychacze wiec nie wiem jakim cudem uwazasz ze jest jedna z najgorszych kart xd
@Jax89: fakt ze walka Pompka-Wrzosek jest jedną z pierwszych walk i zbytnio się o niej nawet nie mowi, gdzie walka sprzed kilku gal Normana z Pompką była uznawana za jedną z najlepszych i interesujących
@Wykladzina55: Wymieć mi po za walkami : Ferrariego , Bombla i może Wrzoska kolejna ciekawa walkę ? Reszta to zapychacze które powinny być na prime, a nie fame.
@Wykladzina55 Obiektywnie patrząc to jest to dobra karta walk, bo nie ma nołnejmów a i walki w większości są wyrównane i nie powinny się skończyć w 10 sekund. Oczywiście tu na tagu wykopki jak co galę będą #!$%@?ć, że najgorsza karta walk ale nie ma się co sugerować ich zdaniem
No tak średnio bym się z tym zgodził ( ͡°͜ʖ͡°) np nie chciałbym by przedszkolanką mojego dziecka była sojowa eko alternatywka z uśmiechniętej polski lgbt wydziarana po samą gębę xd #lidl #praca #heheszki #ankieta #pytanie
Co jak co ale karta walk na tę gale wygląda naprawde dobrze, chyba najlepsza pod tym kątem gala od dawna, do tego większość starć dość wyrównana na papierze bez wyraznych faworytów
Reszta to zapychacze które powinny być na prime, a nie fame.
Obiektywnie patrząc to jest to dobra karta walk, bo nie ma nołnejmów a i walki w większości są wyrównane i nie powinny się skończyć w 10 sekund. Oczywiście tu na tagu wykopki jak co galę będą #!$%@?ć, że najgorsza karta walk ale nie ma się co sugerować ich zdaniem