Aktywne Wpisy

red7000 +49
Trochę śmieszy w sprawie #sct w #krakow gadanie, że 6-litrowym SUV-em to mogę, a 10-letnim dieselkiem już nie mogę. Na takie gigasilniki przypada ile tysięcy gruzów? Średnia wieku auta w Polsce to nie jest 5 lat, tylko 16 lat. 16-letnie kopciuchy, często na lewych przeglądach.
To jest wasze zdrowie. 16-letnie kaszlaki wam smrodzą, jak jecie obiad w ogródku na mieście i jak chodzicie po parkach. Dzieciaki to wdychają
To jest wasze zdrowie. 16-letnie kaszlaki wam smrodzą, jak jecie obiad w ogródku na mieście i jak chodzicie po parkach. Dzieciaki to wdychają

bylem_simpem +405

Dodatkowo chciałem dodać wpis pod tagiem który właśnie przeglądałem i nichuja, żadnego przycisku, trzeba ręcznie wracać do mikrobloga i wpisywać tag ręcznie zamiast mieć go już umiesczonego we wpisie ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykop20ヽ( ͠°෴ °)ノ
A no i dodając lennego czy inne emotki to zawsze je pcha na koniec wpisu, musiałem go ręcznie przenosić (╥﹏╥)
No jebne zaraz
źródło: temp_file.png9056823891620864964
PobierzUstawienia -> wyświetlacz -> tryb ciemny -> poszczególne aplikacje i odznacz wykop. Później wejdź w aplikacje i wyczyść dane apki wykopu