Wiadomo że utrata wyszkolonego pilota jest dużo bardziej dotkliwa niż utrata samolotu. Utrata naszych F-16 na rzecz ukrainy nie będzie dla nas dotkliwa ponieważ zostaną nam dobrze wyszkoleni piloci, a przecież dobrze wyszkolony pilot poleci na wszystkim nawet na drzwiach od stodoły. Dlatego powinniśmy oddać nasze wszystkie F-16 na Ukraine. #ukraina #rosja #wojna
@Yurakamisa: ale ty jesteś ograniczony, to co mi wysyłasz to nie jest żaden sojusz tylko umowa ogólna która nie wymaga ratyfikacji, takich umów w różnych dziedzinach Polska rocznie zawiera setki jak nie tysiące. Nie masz żadnego argumentu że Polska jest w sojuszu z Ukrainą. Zadnego Podałem ci wcześniej konkretny artykuł
ale ty jesteś ograniczony, to co mi wysyłasz to nie jest żaden sojusz tylko umowa ogólna która nie wymaga ratyfikacji, takich umów w różnych dziedzinach Polska rocznie zawiera setki jak nie tysiące.
Nie masz żadnego argumentu że Polska jest w sojuszu z Ukrainą. Zadnego
Podałem ci wcześniej konkretny artykuł konstytucji
@alfaiomega1: no wcale Ukrainie nie pomagamy więc to nie sojusz xd Dodatkowo nie ma wojny Ukrainy z rosją bo rosja
@alfaiomega1: chciałem ci tylko powiedzieć, że Saddam Husajn miał w wojnie przeciw Iranowi wsparcie państw zachodnich. Zapaliła ci sie juz jakaś lampka czy jeszcze nie?
chciałem ci tylko powiedzieć, że Saddam Husajn miał w wojnie przeciw Iranowi wsparcie państw zachodnich. Zapaliła ci sie juz jakaś lampka czy jeszcze nie?
@bombastick: nie jestem mocny w tym temacie, ale wiem jedno kraje które wysyłają b--ń ukrainie robią to z własnej woli żaden sojusz wojskowy z ukrainą ich nie obowiązuje i nas tym bardziej. Podaj mi kiedy i gdzie został zgodnie z polską konstytucja został ratyfikowany sojusz z
@alfaiomega1: nie trzeba mieć podpisanych sojuszy i zawartych traktatów żeby wspomagać jakiś kraj mając na uwadze korzyści jakie w przyszłości może nam ta pomoc przyniesc
nie trzeba mieć podpisanych sojuszy i zawartych traktatów żeby wspomagać jakiś kraj mając na uwadze korzyści jakie w przyszłości może nam ta pomoc przyniesc
@alfaiomega1: Przecież ty jesteś rosyjskim trollem. Wystarczy wejść na twoje konto które zostało założone rok temu, na dodatek wrzucasz tylko antyukraińskie wpisy
@alfaiomega1: Ty tak na poważnie? Wystarczy wejść na mój profil, pierwszy post wrzucony 31.01.2022 na tematy związane z IT. Natomiast ty n----------z posty antyukraińskie od początku wojny. Domyślam się więc że jesteś trollem bo nie można byc tak z------m
Utrata naszych F-16 na rzecz ukrainy nie będzie dla nas dotkliwa ponieważ zostaną nam dobrze wyszkoleni piloci, a przecież dobrze wyszkolony pilot poleci na wszystkim nawet na drzwiach od stodoły.
Dlatego powinniśmy oddać nasze wszystkie F-16 na Ukraine.
#ukraina #rosja #wojna
https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WMP20190000050/O/M20190050.pdf
Coś jeszcze tam krzyczysz.
@Yurakamisa: ale ty jesteś ograniczony, to co mi wysyłasz to nie jest żaden sojusz tylko umowa ogólna która nie wymaga ratyfikacji, takich umów w różnych dziedzinach Polska rocznie zawiera setki jak nie tysiące.
Nie masz żadnego argumentu że Polska jest w sojuszu z Ukrainą. Zadnego
Podałem ci wcześniej konkretny artykuł
@alfaiomega1: no wcale Ukrainie nie pomagamy więc to nie sojusz xd Dodatkowo nie ma wojny Ukrainy z rosją bo rosja
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@alfaiomega1: taki że leją ruskich ile mogą, jeszcze czegoś nie rozumiesz?
@bombastick: tak bo to nie podlega pod sojusz
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@bombastick: nie jestem mocny w tym temacie, ale wiem jedno kraje które wysyłają b--ń ukrainie robią to z własnej woli żaden sojusz wojskowy z ukrainą ich nie obowiązuje i nas tym bardziej.
Podaj mi kiedy i gdzie został zgodnie z polską konstytucja został ratyfikowany sojusz z
@bombastick: no nie trzeba
Komentarz usunięty przez autora
@Mlody_mirek99: a twoje 11 miesięcy temu, dziwne bo 11 miesięcy temu zaczęła się wojna przypadek ?? nie sądze