Aktywne Wpisy

damienbudzik +135
Mam wrażenie, że gdyby Thermomix był zwykłym urządzeniem dostępnym na półkach sklepowych, bez tego MLM-owego prania mózgów na prezentacjach to mało kto by się nim zainteresował.
O Thermomixie dowiedziałem się stosunkowo niedawno, kolega mówił, że musi kupić swojej dziewczynie Thermomixa, bo wszystkie jej koleżanki mają i że to zajebista sprawa, szczególnie jeśli ktoś nie lubi gotować. A że oni raczej nigdy nie gotowali w domu tylko zamawiali obiady albo diety pudełkowe to
O Thermomixie dowiedziałem się stosunkowo niedawno, kolega mówił, że musi kupić swojej dziewczynie Thermomixa, bo wszystkie jej koleżanki mają i że to zajebista sprawa, szczególnie jeśli ktoś nie lubi gotować. A że oni raczej nigdy nie gotowali w domu tylko zamawiali obiady albo diety pudełkowe to

Bobby_Peru +447
„nie pis was będzie ruchał, nie platforma, śmieszne polaczki, sami się będziecie ruchać”
Krakus. Polska Marka Premium. Dopiero co namolnie promowana w mediach, dokładnie ta „Polska” szynka, w dokładnie tym opakowaniu.
Ta sama ulica, dwa różne sklepy, 50 metrów odległości, czwartek, sobota. Nie patrzyłem na drobną różnicę w cenie „za kilogram”, bo każda sieć se ustala po swojemu i liczę się z tym, że w jednym może być ten sam produkt taniej,
Krakus. Polska Marka Premium. Dopiero co namolnie promowana w mediach, dokładnie ta „Polska” szynka, w dokładnie tym opakowaniu.
Ta sama ulica, dwa różne sklepy, 50 metrów odległości, czwartek, sobota. Nie patrzyłem na drobną różnicę w cenie „za kilogram”, bo każda sieć se ustala po swojemu i liczę się z tym, że w jednym może być ten sam produkt taniej,

I krytykujcie, proszę bardzo. W czasach pandemii tysiące plusów zgarniały postulaty pałowania protestujących i życzenia im śmierci w męczarniach pod respiratorem, teraz mamy to samo kiedy ktokolwiek wyłamie się z powszechnie przyjętej narracji. Tylko nie narzekajcie jak wam kolejne rządy dowalą jeszcze wyższe podatki lub będzie trwał masowy dodruk pieniądza, bo budżet z gumy nie jest. No ale co tam, stać nas.
#rosja #ukraina #wojna
@wojtas_mks
porównanie na miarę tvpis, dorzuc jeszcze coś o Tusku i LGBT i zakazaniu marszu niepodległości.
nasze wojsko w stu procentach (no może 90, bo 10 to udział w amerykańskich konfliktach gdzieś na zadupiach świata) ma służyć do bicia ruskich, do ich odstraszania i trzymania na dystans. Jeśli możemy to zrobić niskim kosztem tj. przekazując trochę sprzętu, a jednocześnie nie ponosząc wszystkich innych kosztów bycia w stanie wojny za jakiś czas
@portas91: Ale my to robimy PRZEOGROMNYM kosztem i co rusz chcemy, aby ten koszt był jeszcze większy. Do końca życia ja i ty będziemy spłacać to co musimy pilnie kupić (i co za tym idzie przepłacić), aby uzupełnić braki.
Komentarz usunięty przez autora
bo tu jest bociarnia ukraińska co idealnie pokazała zmiana API wykopu kiedy nagle zniknęły wpisy ukrofilskie xd
Święta racja jak chcą to im sprzedać a nie oddawać
Ale tak, zgadzam się z Tobą. Ta informacja mnie zaszokowała. MIG-29 jak najbardziej można było oddać ale #!$%@? F-16? To maszyny dostarczane w latach 2006 - 2008, czyli #!$%@? prawie nowe jak na samolot.
Myslałem, że Akcja F-16 tyczy się tych samolotów, które są sprawne ale wycofane ze służby i zalegają gdzieś na
Pokolenia nam nie wybaczą, jeśli nie rozprawiny się teraz z kacapstem, teraz właśnie jest okazja. Poza tym targujmy się z USA, żeby to szło na wymiane, czy na inne modele- nie musimy na tym stracić w najlepszym wypadku.
No i wysłanie w koalicji z innymi czlonkami NATO