Wpis z mikrobloga

No i pojawiły się powiadomienia dla tagów, ale zamiast się cieszyć to się chyba załamię - są one razem z powiadomieniami 'moje' na jednej podstronie. A jako że odnośnik w rozwijanym menu pod awatarem jest tylko jeden, to i kropka jest tylko jedna. A to oznacza, że nie wiem czy ktoś wspomniał mnie w komentarzu czy może chodzi o nowy wpis w obserwowanych tagach - dowiem się dopiero jak wejdę w powiadomienia. Zmieńcie to proszę! Pod powiadomieniami z tagów wiecznie będzie się pojawiać coś nowego, natomiast 'moje' są ważniejsze ale rzadsze i każdy chce jak najszybciej reagować żeby komuś odpowiedzieć. Piszę z safari na ios, nie wiem jak jest na desktopie albo androidzie. @wykop @a_s
forest23 - No i pojawiły się powiadomienia dla tagów, ale zamiast się cieszyć to się ...

źródło: 0A0F7A9F-3415-43F4-9F25-2B93D148FC02

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@forest23: Faktycznie tak samo wygląda to na tablecie Samsunga (użyłem tej samej przeglądarki, co na desktopie: Brave): zlewa się do jednej pozycji menu "Powiadomienia". Co ciekawe, nawet wtedy, gdy w opcjach przeglądarki wybiorę wersję "na komputer", czyli teoretycznie gdy przeglądarka identyfikuje się nie jako mobilna.
  • Odpowiedz
  • 0
@sammler: Mirki pisały tutaj, że ta strona dostosowuje swój wygląd/rodzaj interfejsu do rozmiarów okna a nie do tego na jakim systemie/urządzeniu jest odpalona. Tylko nic nie stoi na przeszkodzie, żeby te guziki były na wierzchu bo miejsca jest tam wystarczająco.
  • Odpowiedz