Ej, #wykop może byście w #wykop20 po prostu zlikwidowali powiadomienia? Po co one komu, skoro kliknięcie na nich nie przenosi w miejsce wołania, ba - nawet nie przenosi na odpowiednią stronę komentarzy? (╯°□°)╯︵┻━┻
Aha, na stronie swojego profilu już nie znajdziemy naszych komentarzy a jedynie listę znalezisk które komentowaliśmy. Nie ma co, zajewisty upgrade... (-‸ლ)
@enron: Nie klikaj na nazwę powiadomienia a na dolny róg wtedy cię przeniesie do zawołania. Oczywiście mowa o mirko.
@WuDwaKa: w mirko pół biedy, ale pod znaleziskami to jedna wielka rozpacz. W sumie nawet nie chce mi się tam już komentować, bo potem wśród tych #!$%@? zwiniętych komentarzy i podstron nie bardzo nawet jest jak szukać
@enron: Czytanie znalezisk to teraz tragedia. Pod każdym "głównym" komentarzem trzeba klikać rozwinięcie. Po jakimś czasie tak to wku*wia.
Nie ogarniam po co psuć portal takimi durnymi rzeczami na wzór Facebooka. Tak to jest jak do roboty zabierają się osoby które wykop kojarzą tylko z dziurą w ziemi.
A tymczasem ( ͡°͜ʖ͡°) Ukraincy nigdy się nie zmienią, bo oni mentalnie są tacy sami jak kacapy. Oba kraje zniszczone przez oligarchów i korupcję. Aj, zapomniałem, że teraz nie można nic pisać złego na Ukrów, tak jak na Żymian. XD
Aha, na stronie swojego profilu już nie znajdziemy naszych komentarzy a jedynie listę znalezisk które komentowaliśmy. Nie ma co, zajewisty upgrade... (-‸ლ)
Serio odechciewa się wchodzić na ten szajs.
@WuDwaKa: w mirko pół biedy, ale pod znaleziskami to jedna wielka rozpacz. W sumie nawet nie chce mi się tam już komentować, bo potem wśród tych #!$%@? zwiniętych komentarzy i podstron nie bardzo nawet jest jak szukać
Nie ogarniam po co psuć portal takimi durnymi rzeczami na wzór Facebooka. Tak to jest jak do roboty zabierają się osoby które wykop kojarzą tylko z dziurą w ziemi.