Jest problem, chciałem dzisiaj doładować sobie konto w głupiej grze i wysłałem źle smsa, zamiast 91955 to wklepałem 91995 ( ͡°ʖ̯͡°) Dostałem ładnego sms zwrotnego że chyba się pomyliłem i żebym sprawdził treść, numer i spróbował jeszcze raz. No ale #!$%@? lewaki #!$%@? i tak mi zabrali ponad 20zł, można to jakoś odzyskać? Czy olać sprawę bo i tak nic z tego nie będzie?
Jakie gry ostatnio sprawiły wam przyjemność taką jaką czuliście kiedy graliście za dzieciaka? Takie specyficzne uczucie że nie można się oderwać od gry a kiedy np jest się w pracy człowiek myśli co będzie robić jak już wieczorem ją odpali? #gry #konsole #pc
Jest problem, chciałem dzisiaj doładować sobie konto w głupiej grze i wysłałem źle smsa, zamiast 91955 to wklepałem 91995 ( ͡° ʖ̯ ͡°) Dostałem ładnego sms zwrotnego że chyba się pomyliłem i żebym sprawdził treść, numer i spróbował jeszcze raz. No ale #!$%@? lewaki #!$%@? i tak mi zabrali ponad 20zł, można to jakoś odzyskać? Czy olać sprawę bo i tak nic z tego nie będzie?