Aktywne Wpisy
niegwynebleid +518
Zauważyliście, że w postapokaliptycznych światach nikt nie p--------a na rowerach?
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Kunszt +96
pytanie dotyczy S7 MaxV Ultra :)
#roborock #xiaomi #robotsprzatajacy #dom #automatyzacja #smarthome #odkurzacz #sprzatanie #mieszkanie
odkurza zajebiście - nie trzeba dawać opcji max+, na standardzie jest ok
mopowanie - nie da sie kupic nigdzie pieprzonego płynu dedykowanego do roborocka. Nie było jeszcze większych zabrudzeń, ale daje rade poza tym ze zostawia sucha linie. Ta czesc ktora wibruje jest mniejsza niz ramka, i ten mop ktory sie 'przykleja' na rzepe w tym miejscu jest jakby cienszy przez do nie mopuje na calej szerokosci. Linia jest mala, da sie ustawic deep+ (czyli tylko mopuje bez odkurzania, i wolno jedzie i chyba jak wraca z jednego konca pokoju to ponownie mopuje polowe poprzedniej lini) to raczej nie ma problemu. podczas mopowania walek odkurzacza (mimo ustawionego samego mopowania bez odkurzania) slychac bo sie kreci, zwlaszcza na zakretach. W wersji s8 dodali drugą, szerszą część wibrującą i podnoszenie tej rolki. Nie jest dostępna jeszcze, ale widać ze sie ucza na bledach
Unikanie przeszkod - super to dziala, jestem
zamow sobie plyn z Ali, ja mam ten roborocka, ogolnie jest beznadziejny - w ogole nie pachnie. Jak sie skonczy to wroce do tego co robilem przed - plukanie szmatki w plynie przed myciem. Co do modulu suszenia - mam I juz po 2h suszy mopa na full ale skoro masz podlogowke to faktycznie chyba nie potrzeba