Siemka, ile +- liczyć za wykonanie modelu ze zdjęcia np takiego miejsca (czyli pomnik + ogrodzenie) ? Dodatkowe informacje to: bardziej mid poly ~~ 65k tris, Zlecenie większe niż jeden obiekt (parę jednostkowych oraz modele w serii ) przygotowanie modelu 3D z 5 wariantami (lekkie przebarwienia, brudy w innych miejscach, niedoskonałości) w wersji "seria" Model ten sam, zmiana napisu na nagrobku itp. To byłby pierwszy projekt komercyjny więc nie mam pojęcia wielkiego w zakresie cen. Rozwiazaniem jednym jest też podliczenie czasu jaki mi zajmie na model i godzinowo wyliczyć ale chętnie usłyszę poradę od kogoś z branży ( ͡º͜ʖ͡º) #grafika3d #blender
@Anonalia W coś takiego celuje żeby powiedzieć, szczególnie że to zajęcie do ogarniania w czasie semestru studiów, nie jako full time job. I też dużo nie zdradzając oferta od jednego z wykładowców @Surgeon 30/h myśle spoko jak nie mam doświadczenia komercyjnego, chociaż taki jeden moge robic w 10h a ktoś inny zrobi zalożmy w 3h.
Dodatkowe informacje to: bardziej mid poly ~~ 65k tris, Zlecenie większe niż jeden obiekt (parę jednostkowych oraz modele w serii )
przygotowanie modelu 3D z 5 wariantami (lekkie przebarwienia, brudy w innych miejscach, niedoskonałości) w wersji "seria" Model ten sam, zmiana napisu na nagrobku itp.
To byłby pierwszy projekt komercyjny więc nie mam pojęcia wielkiego w zakresie cen. Rozwiazaniem jednym jest też podliczenie czasu jaki mi zajmie na model i godzinowo wyliczyć ale chętnie usłyszę poradę od kogoś z branży ( ͡º ͜ʖ͡º)
#grafika3d #blender
źródło: hUGqVVi
Pobierz