Aktywne Wpisy
Viesti +679
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#przegryw #kolchoz
ale na produkcji przy maszynie tak sie dluzy bo nie ma nawet do kogo mordy otworzyc
Też to kiedyś przerabiałem, bite 8 godzin robiłem praktycznie to samo a i nawet nie było właśnie do kogo japy otworzyć. Jak sobie przypomnę, jak wtedy funkcjonowałem to się dziwię, że dalej jestem na tym świecie xD płacili niby spoko, ale najgorzej, że nie było nawet kiedy tych pieniędzy wydać. I tak chłop balansował między snem a byciem biologiczną maszyną. Wtedy stwierdziłem, że wolę dostawać ochłapy, ale robić to co polubię,
ja planuje tu do konca roku i wyginam stąd bo masakra xD
ja od godziny leże, a mogłem o 7 wstać do kompa, dać coś ciężkiego na spację by status się nie zmienił i naura, ale zrobię to teraz ( ͡º ͜ʖ͡º) wstanę, będzie niby że pracuje, pracke skończę tak o 15:30, a realnie będę pracował od 8:00-8:30 xD