Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +35
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
AntyBohater +594
Juleczki kochają terapię. Oczywiście tak długo jak nie usłyszą w trakcie jej trwania nieprzyjemnej prawdy o sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
śmiechu warte
nawet płakać mi się chcę
#przegryw #nerwica #qewnakwadracie #dzienbabci
gnębiony mniej
Ogarnij sie w koncu, no ile można.
Mi sie wydaje, że żaden lekarz nie wie jak ci pomóc i żaden lek nie działa, bo po prostu jestes zdrowy. Po prostu sam na sobie wymuszasz te reakcje, bo chcesz, aby była taka twoja rzeczywistość.
Idź na spacer to przejdzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Smutno mi się robi jak czytam twoje wpisy, ale prawda jest taka, że rodzice powinni wyrzucić się z domu, żebyś się ogarnął kolego i zaczął pracować, zarabiać jakieś pieniądze. Tym bardziej jak wspominałeś, biedni jesteście. Nie wstyd ci pasożytować na staruszkach?
Oczywiście że wolałbym być niezależny, ale takiego mnie bóg stworzył.
Komentarz usunięty przez autora
Na co niby byś umarł? Xd chyba na głupotę, przedmowca dobrze napisał, skoro żaden lekarz nie wie jak ci pomóc i żaden lek nie działa to jesteś zdrowy. Skoro nie potrafisz się wziąć w garść to idź so hipnotyzera, niech wmówi ci ze jesteś zwycięzca, istnieje teoria że Adolfa tak zahipnotyzowali po i wojnie.
Nie porównuj raka z jakimiś wysrywami na Mirko człowieku
mam dwa tagi #qewnakwadracie i #qewwpsychiatryku
tam głównie historia jest
Poza tym byłem w szpitalach
Spokojnie. Trzymaj się.