Wpis z mikrobloga

Jak tego donejta nie wysłał sobie sam Tajger to ja jestem święty turecki. Widać ten charakterystyczny brak odmiany i ogunie wiadomo że uszatka zawiść zżera kiedy ktoś inny coś dostaje niż on. Sam zaprosił Bodykrajda a potem siedzi tam koło niego i udaje kupla a rzeczywistości wyklina go w myślach i wysyła sam sobie donejty w kierunku obrażającym Bodykrajda. Fałszywiec.
#bonzo #patostreamy
trach - Jak tego donejta nie wysłał sobie sam Tajger to ja jestem święty turecki. Wid...

źródło: kokoiij

Pobierz
  • 11
@trach: również jestem absolutnie PEWIEN, że sam tego donejta sobie wysłał.
A do Bodiego nabrałem nawet trochę szacunku, po tym jak nie dał się sprowokować zaczepkom Uszatka.
Ten wyzywał go zaraz przed strymem, oskarżał go o chęć napicia się fejmu od Bonza, a na samym melanżu faflunił o alimentach, wyśmiewał śpiewanie i walkę z cieniem.
No i nie zapomnijmy, że Melin zapowiadał, że wyrzuci Krajsta, jeśli ten będzie pił alkohol, a
@TragiKomediant: bobi sam sobie kupił vóde a żeby nie było to się umówili że niby czelen , tiger miał czelen tylko z papryką a bobi chciał sobie strzelić setkę dla luzu , ja to bym jeszcze na dworze pół litra zrobił , stargał chmurę i dopiero wbił ^^
@Czlowiek_Ludzki: na wprost była kamerka z tigera laptopa i donejty dla tigera po lewej swtronie strym na kobre i donejty dla niej a po prawej strym Bodychrysta i donejty dla niego dziś tiger miał płacz ze bodychrist zebrał wiecej donejtów i ten mu tłumaczył ze chciał jednego stryma a kasę podzielic z tigerem na pól ale tiger sie uparł ze chce swojego xD