Wpis z mikrobloga

Ciekawe o ile ruch spadł. Może ktoś z wykopu wrzuci anonima. Dla mnie zmiany ktore wprowadziliscie nie są złe, to ze sie coś po drodze #!$%@?, to jest zawsze pewne, ale #!$%@? forma xddd. Czy userzy ktorzy byli w testach maja podpisane jakies NDA i sie do tego nie moga przyznac czy serio tego nie zrobiliscie? Czy macie na pokładzie kogos kto robił UDANE migracje? Jestem typowym lurkiem i nawet mnie z piwnicy wyciagneliscie. I TAK WSZYSCY BEDZIECIE KORZYSTAC Z WYKOPU, jestesmy skazani na wykop.

#wykop #nowywykop2023 #nowywykop #it #programowanie #programista15k #design
  • 7
  • Odpowiedz
@aaaaaloginlogin123: jake kuwa testy :D jak nawet jedna z podstawowych rzeczy nie działa, coś ktoś komentuje z oznaczeniem innego użytkownika, pięknie że nawet przychodzi powiadomienie, klikasz w nie i taki wuj :D nie dostaniesz się by zobaczyć co ktooś do ciebie napisał :D więc o jakich testach mówimy :D
  • Odpowiedz
@thewickerman88: Ale juz nawet pomijam testy wyadjnosciowe. Sam UX aplikacji, mogli nawet kurde powprowadzac te zmiany UI w starej wersji, a pozniej sie przeniesc na nowa wersja jak juz by przerobili cale gowno z UI, typu kolory, widocznosc postów itd. Wiadomo ze to by pokryło tylko część problemow ktore wyszły, zawsze to jednak mniej o tą część
  • Odpowiedz
@aaaaaloginlogin123: @Bumelante a ja podejrzewam że właśnie jeśli zrobili jakiekolwiek testy to sobie do nich zaprosili "swoich". (aczkolwiek tak jak mówię wyżej ktoś się skarżył że podpisał NDA ale testów nie było).Userów którzy włazili od zawsze moderacji w tyłek, trzymali jej stronę w każdej aferze i generalnie na każdy najdurniejszy pomysł tylko przytakiwali. Już jedna taka osoba w nagrodę dostała robotę na wykopie więc klucz doboru współpracowników jej oczywisty - tam
  • Odpowiedz