Wpis z mikrobloga

@wykop @Moderacja @m__b @a__s

Rzucę kilka uwag od siebie.
Na wstępie tylko powiem jedno: zawaliliście komunikację z użytkownikami.
Nie wrzucaliście changelogów w miarę prac nad serwisem, nie rzucaliście żadnych informacji odnośnie nowych funkcjonalności i zmian w interfejsie. Nie było nawet informacji "siema, jutro aktualizacja, łapcie screena i zapnijcie pasy".
Gdyby komunikacja działała jak należy, uzytkownicy mogliby na bieżąco odnosić się do pomysłów i podsuwać swoje. Zamiast tego mieliśmy kilka lat temu info "będzie Wykop 2.0" i w sumie na tym się skończyło.
A bez tego mamy oburzenie użytkowników i Wasze zaskoczenie skalą wycieku szamba.

A teraz do rzeczy, co można według mnie poprawić:
1. Powrót do starej kolorystyki stylu nocnego ( Ankieta w której udzlielili się w tym temacie użytkownicy:
2. Możliwość edycji domyślnych kategorii po lewej stronie ekranu.
3. Możliwość dodawania obrazów (wielu) w środku tekstu. Ewentualnie możliwość dodawania wielu obrazów przypiętych pod wpisem.
4. Usunięcie lub schowanie informacji "Plusujący" pod wpisami i komentarzami na mirko.
5. Odpowiedzi do komentarzy wyświetlać by się mogły w drzewku (coś jak komentarze w tematach na filmweb).
6. Naprawa czarnych list (co mam nadzieję jest oczywiste).
7. Powiększenie listy lenny faceów, która na ten moment jest całkowicie nieczytelna.
8. Powiększenie pola tekstowego w którym tworzone są nowe wpisy (wygodniejsza byłaby edycja tekstu).
9. Poprawa komunikacji (a raczej wdrożenie jakiejkolwiek) na linii administracja - użytkownicy.
10. Zwiększenie odstępów pomiędzy przyciskami po prawej stronie górnej belki (wiadomości, powiadomienia, awatar).

Co na plus
Cóż, kategorie są jak najbardziej dobrym pomysłem, innych zmian (po za krwawiącymi oczami) za bardzo nie odczułem.

#f1 #famemma #wykop #nowywykop #moderacjacontent #polityka #anime #furry
dorkas - @wykop @Moderacja @m_b @a_s

Rzucę kilka uwag od siebie.
Na wstępie tylko po...

źródło: Przechwytywanie

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy: też nie wiem, zesrali sie a dzięki temu można stalkować kto co polajkował. Rozumiem, że miejsca za dużo zajmuje - ale to lepiej wysunąć po kliknięciu na liczbę plusów a nie #!$%@?ć całkiem.
  • Odpowiedz