Wpis z mikrobloga

@Handy: Od mieczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jego bracia (ze straży) go zabili. Tzn, chyba nie zabili, bo prawdopodobnie Jon pochodzi od smoków, albo innego #!$%@?, bo nic co jest normalne nie zaczyna dymić po przebiciu.
@Vender: mam nadzieję, że nie zapamiętam tego wątku, bo planowałem przeczytać książki :)

serialu nie widziałem, może jedynie pół pierwszego odcinka, ale jakoś nie podeszło
@Vender: A co zrobił że go utłukli?

I co się stało z Arią zbiera armię, i będzie się mscić za rodzinę?

Jej siostra wyrucha karła i się zakochają, i zostawią tą #!$%@?ę wspokoju?

Z rodu stalków został 7letni syn który będzie mógł robić dzieci bo jego brat jest sparaliżowany. (odzyska sprawność?)
@Handy: Przyznam się... nie czytałem. Tylko jeden kumpel postanowił mi zniszczyć życie i spojluje. Aria dalej #!$%@? i nic nie robi, Bran dalej jest drzewem. Standard.
Jon Snow dostał 4 sztyletami ale nie wiadomo czy nie żyje. Tommen za to był z rodu Baratheonów (brat Joffreya) a nie Starków. Bratem Branna jest Rickon (który żył w Tańcu ze Smokami)...więc "Tony Stark też w końcu ginie" - jest dla mnie niezrozumiałe.
@Handy: "Jona oficjalnie utłukli za bratanie się z dzikimi, ale możliwe ze zrobili to na życzenie melisandry, bo jon jest #!$%@?, jest dzieckiem targacostam, które ned uratował, aria siedzi w braavos w klasztorze uczy sie zabijać i pewnie wróci do gry jako skrytobójczyni" ( ͡° ͜ʖ ͡°)