Aktywne Wpisy
stanley___ +36
#zwiazki #rozowepaski
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
slawomirus +777
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
#wojsko #wojna #ukraina #rosja #wolski
Wolski jest uwazany w środowisku ekspertów za
@hakuna_matata123: Myślę że kolega @Kielek96 pisząc "ekspertów od wojska" miał na myśli użytkowników wykopu
Jeśli chodzi o front, to opinii też jest miliard. Niektóre sprzeczne, inne się pokrywają.
Wolski ma taki problem, że nie zna Ukrainy. I gubi się w historii samej Ukrainy. Hujopole świadkiem. Guliajpole to miejscowość, w której ukraińscy anarchiści Nestora Machno potrafili przez kilka lat odpierać białych, czerwonych i c--j wie jeszcze
W ogóle ta piosenka została napisana przez Rosjanina. I opowiada o walce Nestora Machno z komunistami. I to jest popularny track w Rosji, coś jak nasz TLove i jego King. Ten kawałek jest dość ciekawy - https://www.youtube.com/watch?v=Vb2JlWFtvUA - zwróć uwagę na wyświetlenia. Jednego i drugiego.
EST to jest taki zespół, który na YT przed wojną potrafił wykręcać miliony wyświetleń, a teraz to pozostały jakieś resztki, któych jeszcze nie zdjęto. W drugiej piosence jest diss na WCzK, a sam kawałek jest o emigracji rosyjskiej do Nowego