Wpis z mikrobloga

Zakupiłem drukarkę w neonecie przez internet, ciężko było z dostępnością dlatego też dzwonili do mnie czy może być z ekspozycji, nie zgodziłem się na to i mieli wysłać nową drukarkę oryginalnie zapakowaną. Prawdopodobnie tak też się stało i wydaje mi się że otrzymałem nową drukarkę, były wszystkie folie i wydawałoby się że nigdy nie była wyciągana z pudełka, chyba że te sklepy mają teraz jakieś magiczne sposoby. Mimo to na klapie drukarki widoczny jest jakiś ślad jakby plastik przebijał od dołu albo na górze było coś naklejone. Niby pierdoła, a drukarka w porządku, nie chciałbym się bawić jakieś zwroty, bo ktoś powie że to pierdoła, ale jednak jak dla mnie jest to jakaś wada sprzętu jak ma leżeć na widoku to rzuca się to w oczy, jednak kupowałem sprzęt nowy. Nawet ta rysa może i by mi bardzo nie przeszkadzała ale też jest to jakiś znak jakby sprzęt był może po jakiś zwrotach albo z ekspozycji. A może się czepiam co wy myślicie czy warto kontaktować się ze sklepem w ogóle?

#neonet #drukarki #zakupy #kiciochpyta
looolbeka - Zakupiłem drukarkę w neonecie przez internet, ciężko było z dostępnością ...

źródło: comment_1673795445qTJqxcFf7WZIfSGNk31Pu8.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@looolbeka: jest szansa że taka już z fabryki wyjechała. Ostatnio kontrola jakości nawet w łapkach za 30 kopa potrafi przepuścić niedokładnie wczepioną ramkę ekranu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Albo wypięta baterię...
  • Odpowiedz