Aktywne Wpisy
Zdradze wam przepis na spokojne i szczesliwe zycie w zwiazku - zone trzeba traktowac jak zone.
Nie wolno podchodzic do niej jak do rownego sobie, kobiety nie rozumieja wielu rzeczy, czesto kieruja sie emocjami a nie logika. Oczywiscie dziala to tez w druga strone, gdzie jest lepsza ode mnie w wielu aspektach ale dzisiaj nie o tym.
Mam 28lv, zona 26lv jestesmy malzenstwem od 3 lat, w zwiazku od 4. Od samego
Nie wolno podchodzic do niej jak do rownego sobie, kobiety nie rozumieja wielu rzeczy, czesto kieruja sie emocjami a nie logika. Oczywiscie dziala to tez w druga strone, gdzie jest lepsza ode mnie w wielu aspektach ale dzisiaj nie o tym.
Mam 28lv, zona 26lv jestesmy malzenstwem od 3 lat, w zwiazku od 4. Od samego
źródło: 3944163
Pobierz
rzzz +136
Badanie z końcówki 2023.
Ponad 80% rodaków nie ma nawet 50 tys. złotych. Najprawdopodobniej znakomita większość z nich nigdy nie widziała takich pieniędzy na koncie.
Nie przeszkadza im to brać hipotek na 700k na dwa pokoje. Bo to fair price jest.
Jakby mick napisał, to nie jest śmieszne...
#nieruchomosci
Ponad 80% rodaków nie ma nawet 50 tys. złotych. Najprawdopodobniej znakomita większość z nich nigdy nie widziała takich pieniędzy na koncie.
Nie przeszkadza im to brać hipotek na 700k na dwa pokoje. Bo to fair price jest.
Jakby mick napisał, to nie jest śmieszne...
#nieruchomosci
źródło: s-640-x
Pobierz

#ukraina #rosja
Wolski powolujac sie na zrodlo tak twierdzil 250 czolgow miesiecznie, a w zrodle pisalo o 800 czolgach w ciagu 3 lat czyli 22 miesiecznie. xD
Cos mu sie calkowicie pochrzanilo
https://biznesalert.pl/rosja-ukraina-bezpieczenstwo-czolgi-nato-wsparcie-leopard-marder/
M60 to czołg na poziomie technologicznym T-62M przywracanych w Rosji. Po drugie, o ile Rosjanie takich czołgów są w stanie przywrócić rocznie ponad 250 sztuk
zrodlo: https://twitter.com/DrazaM33/status/1580177935612268544
The 103rd armored plant near Chita is modernizing about 800 T-62 tanks over the course of three years.
Tutaj podaje zrodlo
https://www.wykop.pl/wpis/69961801/jaki-jest-wasz-ulubiony-farmazon-zmyslony-przez-w0/#comment-248500423
Od czasów zimnej wojny zachód opracowywał wiele typów broni aby zatrzymać sowiecką pancerną masówkę. Na obrazku niemiecka amunicja atakująca od góry cele opancerzone, rozrzucana z haubicy 155mm. Już jest na Ukrainie.
Rosjanie są debilami walącymi głową w mur.
źródło: comment_1673734505NBZsC820W8CMxkVwChIcQi.jpg
Pobierz@bartuszynski nie będę się kłócił najlepiej niech sam @wolskiowojnie się wypowie. Czas pokaże jak to będzie z tymi czołgami.
Jak mi się będzie chciało, to wam kiedyś wrzucę coś fajnego o tym jak na przestrzeni lat Ukraina remontowała czołgi, które
@syn_octave: Nie do końca tak jest. Rosja nadal produkuje najnowsze wersje T-72 T-90 i T-80. Po prostu dodatkowo doszły też remonty T-62 i innego złomu. Rosja ma właśnie problem z częściami których nie produkuje czyli do starych wersji. Do takiego T-90 Rosja nadal produkuje silniki armate i inne. Tyle że tutaj moce przerobowe są ograniczeniem.